Monthly Archives: August 2010

“ALBANIA – GERMANY: A PHOTOGRAPHIC JOURNEY” in Pogradec

Tirana Art Lab – Centre for Contemporary Art and Art Gallery Pogradec have pleasure to invite you to the launching of the exhibition: “ALBANIA – GERMANY: A PHOTOGRAPHIC JOURNEY” A series of photography from five Albanian and German artists Opening:Friday, … Continue reading

Posted in Visual Art | Leave a comment

Ekspozita “SHQIPËRI – GJERMANI: NJË UDHËTIM FOTOGRAFIK” Pogradec

Tirana Art Lab – Qendër për Artin Bashkëkohor dhe Galeria e Arteve Pogradec, kanë kënaqësinë t`ju ftojnë në hapjen e ekspozitës: “SHQIPËRI – GJERMANI: NJË UDHËTIM FOTOGRAFIK” Një cikël fotografik nga pesë artistë Shqiptarë dhe Gjerman Hapja: E premte, 13 … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment