Monthly Archives: October 2010

Exhibition “ALBANIA – GERMANY: A PHOTOGRAPHIC JOURNEY” in Tirana

Tirana Art Lab – Qendër për Artin Bashkëkohor , ka kënaqësinë t`ju ftojë në hapjen e ekspozitës: “SHQIPËRI – GJERMANI: NJË UDHËTIM FOTOGRAFIK” Një cikël fotografik nga pesë artistë Shqiptarë dhe Gjerman Hapja: E premte, 8 Tetor 2010, ora 18.00 … Continue reading

Posted in Photography, Visual Art | Leave a comment