Java e Filmit të shkurtër

Tirana Art Lab – Qender për Artin Bashkëkohor në bashkëpunim me Tirana Ekspres ju ftojnë në prezantimin e javës së filmit me metrazh të shkurtër.
Duke filluar nga e marta date 13 Shtator, për 5 netë rradhazi në ambejetet e Tirana Ekspres 6 asrtistë nga Shqiperia dhe Kosova do prezantojnë filma me metrazh të shkurtër.
Çdo artist do paraqitet me dy filma, njëri prej tryre do të jetë një film me metrazh të shkurtër i cili është realizuar gjat vitit 2011 në kuadër të workshopit të filmit të organizuar nga Tirana Art Lab, „Who is afraid of the big bad crisis?, që u mbajt në Shkup, Tiranë dhe Athinë. Filmat e krijuar gjat këtij workshopi janë ralizuar me temen e krizës e cila është parë nga këndvështirime të ndryshme nga secili prej artistëve.
Per të dhënë një ide më të plotë mbi krijimtarinë e ketyre artisteve të rinj ato do të prezantojnë per publikun edhe një krijim të tyre të dytë. Do të ketë punime të pa prezantuara më parë por dhe filma të cilët janë paraqitur më parë dhe që janë vlërsuar dhe me cmime në festivalet e filmit.
Artistët do të jenë prezent në prezantimin e puneve të tyre dhe do kenë mundësi të kontaktojnë me publikun.

Programi:

E Mart, 13.09.2011 – Ora 20:00
Berat Brestovci (Kosove)

WE ARE SAFE – Film i shkurtër experimental, realizuar ne Tiranë ne workshopin „Who is afraid of the big bad crisis?“, 2011

Alketa Ramaj

DRAW ME A CRISIS – Film i shkurtër, realizuar në Athinë në workshopin „Who is afraid of the big bad crisis?“, 2011

E Mërkurë 14.09.2011 – Ora 20:00
Ilir Kaso

TIMING – Vido Art, realizuar në Shkup në workshopin „Who is afraid of the big bad crisis?“, 2011
BIRAMEL – Film i shkurtër i animuar, 2009

E Enjte 15.09.2011 – Ora 20:00
Nikolin Bujari

TO BE COMPLITED – Video Art, realizuar në Tiranë në workshopin „Who is afraid of the big bad crisis?“, 2011
5 HERONJTE (NE MUNGESE) – Video Art, 2011 (Premier)

E premte 16.09.2011 – Ora 20:00
Odeta Cunaj

RIDE – Film i shkurtër i realizuar në Athinë në workshopin „Who is afraid of the big bad crisis?“, 2011
SHENJA – Fitues ne festivalin TIFF 2009 si filmi më i mirë me metrazh të shkurtër, 2009

E Shtunë 17.09.2011 – Ora 20:00
Donika Cina

HIDDEN TEETH – Film i shkurtër, realizuar në Tiranë në workshopin „Who is afraid of the big bad crisis?“, 2011
KATER TE KATERTAT – Video Art, 2009

Advertisements
This entry was posted in Film. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s