Author Archives: tiranaartlab

Java e Filmit të shkurtër

Tirana Art Lab – Qender për Artin Bashkëkohor në bashkëpunim me Tirana Ekspres ju ftojnë në prezantimin e javës së filmit me metrazh të shkurtër. Duke filluar nga e marta date 13 Shtator, për 5 netë rradhazi në ambejetet e … Continue reading

Posted in Film | Leave a comment

Presentation of the film-making workshop in Athens “Who is afraid of the Big Bad Crises?”

Tirana Art Lab and Balkans Beyond Borders are happy to invite you on June 21st, 8 pm in 6 D.O.G.S.(Avramiotou 6-8) in Athens to the presentation of short films which are the results of the 7 days workshop that took … Continue reading

Posted in Film | Leave a comment

Hapja e Ekspozites : PIPIFAX FOR TIRANA/ Përtej pasqyrës, dhe çfarë gjetëm aty

TIRANA ART LAB – QENDËR PËR ARTIN BASHKËKOHOR ka kënaqësinë t’ju ftojë në hapjen e ekspozitës: PIPIFAX FOR TIRANA/ Përtej pasqyrës, dhe çfarë gjetëm aty Haus am Gern (Rudolf Steiner & Barbara Meyer Cesta) Me pjesëmarrjen e: Matilda Odobashi, Bashkim … Continue reading

Posted in Performance, Photography, Visual Art | Leave a comment

Exhibition Opening: PIPIFAX FOR TIRANA / Through the Looking Glass and What we Found There

TIRANA ART LAB – CENTRE FOR CONTEMPORARY ART has the pleasure to invite you to the opening of the exhibition: PIPIFAX FOR TIRANA / Through the looking glass and what we found there Haus am Gern (Rudolf Steiner & Barbara … Continue reading

Posted in Performance, Photography, Visual Art | Leave a comment

Invitation at the Project Presentation “PIPIFAX FOR TIRANA (PFT) 2011”

Invitation at the Project Presentation: PIPIFAX FOR TIRANA (PFT) 2011 Tuesday, 17th of MAY, 14.00 o’clock At TEN Center, Rr. Myslym Shyri (former Cinema Dajti) WORKSHOP and EXHIBITION WITH THE ARTISTS KNOWN AS «HAUS AM GERN» FROM SWITZERLAND, artists in … Continue reading

Posted in Performance, Photography | Leave a comment

Presentation of the Film – Making Workshop Tirana „Who is afraid of the Big, Bad Crisis?“

Presentation of the Film – Making Workshop Tirana „Who is afraid of the Big, Bad Crisis?“ Place: Bar Radio, Rr. Ismail Qemali, Nr 29/1 Date: 12 May 2011, 8 pm We are happy to invite you on May 12, 8 … Continue reading

Posted in Film | Leave a comment

Exhibition Opening

Posted in Performance, Visual Art | Leave a comment