Category Archives: Performance

Hapja e Ekspozites : PIPIFAX FOR TIRANA/ Përtej pasqyrës, dhe çfarë gjetëm aty

TIRANA ART LAB – QENDËR PËR ARTIN BASHKËKOHOR ka kënaqësinë t’ju ftojë në hapjen e ekspozitës: PIPIFAX FOR TIRANA/ Përtej pasqyrës, dhe çfarë gjetëm aty Haus am Gern (Rudolf Steiner & Barbara Meyer Cesta) Me pjesëmarrjen e: Matilda Odobashi, Bashkim … Continue reading

Posted in Performance, Photography, Visual Art | Leave a comment

Exhibition Opening: PIPIFAX FOR TIRANA / Through the Looking Glass and What we Found There

TIRANA ART LAB – CENTRE FOR CONTEMPORARY ART has the pleasure to invite you to the opening of the exhibition: PIPIFAX FOR TIRANA / Through the looking glass and what we found there Haus am Gern (Rudolf Steiner & Barbara … Continue reading

Posted in Performance, Photography, Visual Art | Leave a comment

Invitation at the Project Presentation “PIPIFAX FOR TIRANA (PFT) 2011”

Invitation at the Project Presentation: PIPIFAX FOR TIRANA (PFT) 2011 Tuesday, 17th of MAY, 14.00 o’clock At TEN Center, Rr. Myslym Shyri (former Cinema Dajti) WORKSHOP and EXHIBITION WITH THE ARTISTS KNOWN AS «HAUS AM GERN» FROM SWITZERLAND, artists in … Continue reading

Posted in Performance, Photography | Leave a comment

Exhibition Opening

Posted in Performance, Visual Art | Leave a comment

Exhibition Opening „MONUMENT GINGER SOCIETY TIRANA“

Tirana Art Lab Presents: Exhibition Opening „MONUMENT GINGER SOCIETY TIRANA“ Opening: Friday, 6 May, at 7 p.m Opening dates: 6 May- 20 May, from 11 a.m – 7 p.m Place: Qendra Sociale, Str. Hoxha Tahsin, Nr 187/1, (50 meters behind … Continue reading

Posted in Performance, Visual Art | Leave a comment

Presentation of Artist in Residency Project „MONUMENT GINGER SOCIETY TIRANA“

„MONUMENT GINGER SOCIETY TIRANA“ Workshop + Discussion Platform + Exhibition Place: Qendra Sociale, Street Hoxha Tahsin,Nr 187/1,(50 meters after Optika Roma) Date: Suterday, 16 April 2011 At 7 p.m: Presentation of the project from Klara Schilliger and Valerian Maly Artist … Continue reading

Posted in Performance, Visual Art | Leave a comment

Prezantimi i Projektit te Artisteve ne Rezidence „MONUMENT GINGER SOCIETY TIRANA“

„MONUMENT GINGER SOCIETY TIRANA“ Workshop + Platformë Debati + Ekspozitë Vendi: Qendra Sociale, Rruga Hoxha Tahsin Nr 187/1, (50 metra mbi Optika Roma) Datë: 16 Prill 2011 Ora 19:00: Prezantim i Projektit të artistëve në rezidencë Klara Schilliger dhe Valerian … Continue reading

Posted in Performance, Visual Art | Leave a comment