Category Archives: Photography

Hapja e Ekspozites : PIPIFAX FOR TIRANA/ Përtej pasqyrës, dhe çfarë gjetëm aty

TIRANA ART LAB – QENDËR PËR ARTIN BASHKËKOHOR ka kënaqësinë t’ju ftojë në hapjen e ekspozitës: PIPIFAX FOR TIRANA/ Përtej pasqyrës, dhe çfarë gjetëm aty Haus am Gern (Rudolf Steiner & Barbara Meyer Cesta) Me pjesëmarrjen e: Matilda Odobashi, Bashkim … Continue reading

Posted in Performance, Photography, Visual Art | Leave a comment

Exhibition Opening: PIPIFAX FOR TIRANA / Through the Looking Glass and What we Found There

TIRANA ART LAB – CENTRE FOR CONTEMPORARY ART has the pleasure to invite you to the opening of the exhibition: PIPIFAX FOR TIRANA / Through the looking glass and what we found there Haus am Gern (Rudolf Steiner & Barbara … Continue reading

Posted in Performance, Photography, Visual Art | Leave a comment

Invitation at the Project Presentation “PIPIFAX FOR TIRANA (PFT) 2011”

Invitation at the Project Presentation: PIPIFAX FOR TIRANA (PFT) 2011 Tuesday, 17th of MAY, 14.00 o’clock At TEN Center, Rr. Myslym Shyri (former Cinema Dajti) WORKSHOP and EXHIBITION WITH THE ARTISTS KNOWN AS «HAUS AM GERN» FROM SWITZERLAND, artists in … Continue reading

Posted in Performance, Photography | Leave a comment

Exhibition “ALBANIA – GERMANY: A PHOTOGRAPHIC JOURNEY” in Tirana

Tirana Art Lab – Qendër për Artin Bashkëkohor , ka kënaqësinë t`ju ftojë në hapjen e ekspozitës: “SHQIPËRI – GJERMANI: NJË UDHËTIM FOTOGRAFIK” Një cikël fotografik nga pesë artistë Shqiptarë dhe Gjerman Hapja: E premte, 8 Tetor 2010, ora 18.00 … Continue reading

Posted in Photography, Visual Art | Leave a comment