Category Archives: Uncategorized

Hapja e Ekspozitës „MONUMENT GINGER SOCIETY TIRANA“

Tirana Art Lab Prezanton: Hapja e Ekspozitës „MONUMENT GINGER SOCIETY TIRANA“ Projekt i realizuar me pjesëmarrjen dhe mbështetjen e: Klara Schilliger & Valerian Maly, Sead Kazanxhiu, Armando Qoshku, Ernard Dyli, Sembie Gishto, Alketa Ramaj, Nikolin Bujari, Denis Golgota, Ilda Ibro, … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Ekspozita “SHQIPËRI – GJERMANI: NJË UDHËTIM FOTOGRAFIK” Pogradec

Tirana Art Lab – Qendër për Artin Bashkëkohor dhe Galeria e Arteve Pogradec, kanë kënaqësinë t`ju ftojnë në hapjen e ekspozitës: “SHQIPËRI – GJERMANI: NJË UDHËTIM FOTOGRAFIK” Një cikël fotografik nga pesë artistë Shqiptarë dhe Gjerman Hapja: E premte, 13 … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment