Category Archives: Visual Art

Hapja e Ekspozites : PIPIFAX FOR TIRANA/ Përtej pasqyrës, dhe çfarë gjetëm aty

TIRANA ART LAB – QENDËR PËR ARTIN BASHKËKOHOR ka kënaqësinë t’ju ftojë në hapjen e ekspozitës: PIPIFAX FOR TIRANA/ Përtej pasqyrës, dhe çfarë gjetëm aty Haus am Gern (Rudolf Steiner & Barbara Meyer Cesta) Me pjesëmarrjen e: Matilda Odobashi, Bashkim … Continue reading

Posted in Performance, Photography, Visual Art | Leave a comment

Exhibition Opening: PIPIFAX FOR TIRANA / Through the Looking Glass and What we Found There

TIRANA ART LAB – CENTRE FOR CONTEMPORARY ART has the pleasure to invite you to the opening of the exhibition: PIPIFAX FOR TIRANA / Through the looking glass and what we found there Haus am Gern (Rudolf Steiner & Barbara … Continue reading

Posted in Performance, Photography, Visual Art | Leave a comment

Exhibition Opening

Posted in Performance, Visual Art | Leave a comment

Exhibition Opening „MONUMENT GINGER SOCIETY TIRANA“

Tirana Art Lab Presents: Exhibition Opening „MONUMENT GINGER SOCIETY TIRANA“ Opening: Friday, 6 May, at 7 p.m Opening dates: 6 May- 20 May, from 11 a.m – 7 p.m Place: Qendra Sociale, Str. Hoxha Tahsin, Nr 187/1, (50 meters behind … Continue reading

Posted in Performance, Visual Art | Leave a comment

Presentation of Artist in Residency Project „MONUMENT GINGER SOCIETY TIRANA“

„MONUMENT GINGER SOCIETY TIRANA“ Workshop + Discussion Platform + Exhibition Place: Qendra Sociale, Street Hoxha Tahsin,Nr 187/1,(50 meters after Optika Roma) Date: Suterday, 16 April 2011 At 7 p.m: Presentation of the project from Klara Schilliger and Valerian Maly Artist … Continue reading

Posted in Performance, Visual Art | Leave a comment

Prezantimi i Projektit te Artisteve ne Rezidence „MONUMENT GINGER SOCIETY TIRANA“

„MONUMENT GINGER SOCIETY TIRANA“ Workshop + Platformë Debati + Ekspozitë Vendi: Qendra Sociale, Rruga Hoxha Tahsin Nr 187/1, (50 metra mbi Optika Roma) Datë: 16 Prill 2011 Ora 19:00: Prezantim i Projektit të artistëve në rezidencë Klara Schilliger dhe Valerian … Continue reading

Posted in Performance, Visual Art | Leave a comment

Exhibition “ALBANIA – GERMANY: A PHOTOGRAPHIC JOURNEY” in Tirana

Tirana Art Lab – Qendër për Artin Bashkëkohor , ka kënaqësinë t`ju ftojë në hapjen e ekspozitës: “SHQIPËRI – GJERMANI: NJË UDHËTIM FOTOGRAFIK” Një cikël fotografik nga pesë artistë Shqiptarë dhe Gjerman Hapja: E premte, 8 Tetor 2010, ora 18.00 … Continue reading

Posted in Photography, Visual Art | Leave a comment